- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

На 64 році життя перестало битися серце Метелиці Івана Сергійовича

31 жовтня 2020 року на 64 році життя перестало битися серце Метелиці Івана Сергійовича.

Міський голова Вершина А.О., депутати міської ради, виконавчий комітет висловлюють рідним, близьким й усім, хто знав Івана Сергійовича глибоке співчуття.

Іван Сергійович народився 24 вересня 1957 року в м. Павлоград. Закінчив школу №2. Свою трудову діяльність Іван Сергійович почав після закінчення Дніпропетровського металургійного інституту та служби в армії на Дніпропетровському заводі засобів механізації. З 1984 року працював на павлоградських підприємствах — Павлоградському механічному заводі, «Павлоградсільмаш», «Ливмаш» на керівних посадах.

З 1990 року Метелиця І.С. – заступник голови Павлоградського міського виконавчого комітету, а з 1994 по 2006 та з 2010 по 2015 – Павлоградський міський голова.

Життєвий шлях Івана Сергійовича нерозривно пов’язаний з історією та розвитком нашого міста. Він був цілеспрямованою людиною, відповідальним, талановитим керівником, зробив вагомий особистий внесок в соціально — економічний розвиток Павлограда. Його вміння брати на себе відповідальність сприяло вирішенню багатьох складних питань Павлоградської територіальної громади. Іван Сергійович був небайдужою, чуйною людиною з активною життєвою позицією, підтримував талановиту молодь, з особливою шаною відносився до людей похилого віку, ветеранів.

Іван Сергійович завжди користувався авторитетом і повагою серед людей. В 2015 році він був обраний депутатом Павлоградської міської ради.

Світла пам’ять про Івана Сергійовича Метелицю назавжди залишиться в наших серцях.

Міський голова   А.Вершина

Депутати Павлоградської міської ради

Виконачий комітет