- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

На Дніпропетровщині буде створена Рада жінок Придніпров’я

У 2012 році на Дніпропетровщині при облдержадміністрації буде створена Рада жінок Придніпров’я. До неї входитимуть представниці політики, бізнесу, освітньої галузі, громадських та благодійних організацій. Рада жінок буде консультативно-дорадчим органом, завдяки якому враховуватимуться актуальні питання та запити жінок під час розробки та реалізації заходів у регіоні. Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.

Більш ніж 56% жителів Дніпропетровщини складають жінки. Про бажання жінок вести активну громадську роботу, впливати на події сьогодення свідчить збільшення зареєстрованих жіночих організацій. Якщо у 2000 році їх було тільки 57, то на сьогодні їх вже 243.
«Рада жінок Придніпров’я – це інструмент, за допомогою якого жінки регіону зможуть втілити в життя свої ініціативи, проекти, спрямовані на розвиток Дніпропетровщини та зробити особистий внесок у реалізацію Комплексної стратегії розвитку регіону, ініційованої губернатором Олександром Вілкулом. Губернатор підтримав ідею громадських жіночих організацій щодо створення подібної Ради, яка стане платформою для комунікації між владою та жінками регіону», – зазначила Марія Пустова.