- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

На Павлоградському хімічному заводі проводяться вибухові роботи

До мешканців майже всіх мікрорайонів міста періодично доносяться звуки вибухів, які викликають хвилюваня і тривогу серед населення.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Павлоградської міської ради повідомляє, що загрози для життя та здоров’я людей ці вибухи не несуть, в зв’язку з тим, що причиною їх є випробувальні вибухові роботи, які проводяться на ДП НВО «Павлоградський хімічний завод» в плановому порядку та під цілковитим контролем спеціалістів заводу.

Згідно з планом взаємодії, щоразу про початок та кінець таких робіт, в телефонному режимі, відповідні служби заводу повідомляють відповідального чергового диспетчерського пункту виконкому та чергового Павлоградського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

З метою зняття соціальної напруги серед населення міста, вирішується питання про оповіщення населення щодо проведення вибухових робіт на на ДП НВО «Павлоградський хімічний завод» через місцеві засоби масової інформації, а саме — по радіо «Самара» та КП «Павлоградська телерадіокомпанія».

 

Відділ з питань надзвичайних ситуацій

та цивільного захисту населення

Павлоградської міської ради