- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

На суботник, як на свято

У м. Павлограді 20 квітня 2013 року до Дня довкілля було проведено загальноміський суботник із залученням підприємств та установ усіх форм власності. Також у толоці взяли участь школярі та студенти, представники громадських об’єднань та волонтери, які небайдужі до стану довкілля у рідному місті.

Загальна кількість людей, які в цей день долучилися до прибирань, сягнула майже 12 тисяч чоловік. Роботи велися у всіх мікрорайонах міста. Так, загальна площа упорядкованої території , з урахуванням парків, скверів, алей та прибудинкових територій склала 143,2 га, висаджено 1008 дерев та 412 кущів, площа квітників та газонів склала 2,83 га. Ліквідовано 6 стихійних сміттєзвалищ, очищено понад 5 км берегів та 62 км доріг, відремонтовано 0,480 тис. м. кв. асфальто-бетонного покриття.
У суботнику взяли участь міський голова Метелиця І.С., його заступники, керівники структурних підрозділів та служб міста. У цей день відвідав наше місто та взяв участь у заході Народний депутат України Мартовицький А.В.
Подібна масштабна акція в черговий раз довела те, що наша сила у єднанні спільною благородною справою. Разом нам багато вдається, тому що кожен здатен відчути свою важливу роль у житті міста, громади, суспільства.