- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Національний автопробіг

25 листопада 2011 року в Дніпропетровській області в рамках реалізації національного проекту «Тільки машини — на запчастини!» за сприяння Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні та у партнерстві з управлінням у справах сім’ї та молоді Дніпропетровської облдержадміністрації відбудеться національний автопробіг з інформаційними компаніями в містах Павлоград, Новомосковськ, Дніпропетровськ. Національний автопробіг відбудеться одночасно в 10 областях України. Інформаційні акції автопробігу буде спрямовано на широке висвітлення проблеми торгівлі людьми з метою вилучення органів, під час яких буде розповсюджено превентивні листівки з даної проблематики та здійснено інформаційно — роз’яснювальну роботу серед мешканців міст та сіл.

Автопробіг відбудеться за маршрутом Павлоград — Новомосковськ-Дніпропетровськ. В ньому візьмуть участь експерти, освітяни, громадські діячі та журналісти. В зазначених населених пунктах до акції буде залучено працівників місцевих управлінь у справах сім’ї та молоді, керівників та студентів місцевих навчальних закладів, представників місцевих громад та пересічних громадян. Акція відбувається напередодні Всесвітнього дня боротьби із рабством.

Стартувати інформаційна акція буде з Павлоградського технікуму Державного вищого навчального закладу “Національний гірничий університет” (вул. Радянська, 63), де з 9.00 до 10.00. планується проведення інтерактивної дискусії на тему попередження торгівлі людьми з метою вилучення органів.