- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Нагородження учасників Фонду літнього працевлаштування

31 серпня у сквері ім.Шевченка відбулось вшанування учасників Фонду літнього працевлаштування. Вже  четвертий рік поспіль після закінчення робіт учасники  «Фонду літнього працевлаштування» нагороджуються цінними подарунками.

Традиційно, влітку 2021 року працював Фонд літнього працевлаштування для молоді, який функціонує уже понад 20 років при відділі з питань сім’ї, молоді та спорту Павлоградської міської ради.

Фонд літнього працевлаштування молоді — єдиний фонд в Дніпропетровській області з працевлаштування підлітків в вільний від навчання час.  Впродовж літнього періоду 139  підлітків віком від 14 до 18 років працювали на роботах з благоустрою міста у КП “Затишне місто”.

Міський голова – Анатолій Олексійович Вершина  та депутат Павлоградської міської ради, директор Комунального підприємства «Затишне місто» — Василь Вікторович Коріневський вручили подарунки з побажаннями міцного здоров’я, невичерпної енергії, натхнення на нові звершення та висловили слова вдячності молодим людям, адже завдяки такій небайдужій молоді, наше місто розквітає!