Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Нарада з керівниками транспортних підприємств міста

Октябрь 3rd, 2011 Новини Вывести на печать

На нараді з питань пасажирських перевезень, яка відбулась наприкінці вересня, були присутні керівники підприємств — перевізників, члени сімей загиблих в Афганістані воїнів — інтернаціоналістів, начальник управління комунального господарства та будівництва міськвиконкому В.В. Разводов, начальник управління праці та соціального захисту населення Л.В. Бобровницька. Проводила нараду керуючий справами — заступник міського голови, голова міського конкурсного комітету з пасажирських перевезень А.В. Рябова. Під час засідання розглядались питання, пов’язані з перевезеннями пільгових категорій жителів міста, станом доріг, змінами в законодавстві тощо.

Від імені членів сімей загиблих воїнів — інтернаціоналістів до присутніх з проханням забезпечити безкоштовний проїзд звернувся голова «Союзу воїнів інтернаціоналістів» В.І. Дорохов. Перевізники погодились з рішенням. Тим більше, що таких сімей в нашому місті всього п’ять. Членам сімей загиблих воїнів — афганців будуть видані постійні безкоштовні проїзні документи, за якими вони будуть їздити в автобусах всіх, без винятку, маршрутів і без будь-яких обмежень.
По ситуації з компенсацією пільгових перевезень Л.В. Бобровницька повідомила, що кошти на відшкодування приходять нерегулярно, від 50 до 100 тис. грн. щомісячно, тому і затримується оплата цього виду перевезень підприємствам — перевізникам. Але борги минулого, 2010 року, вже погашені. Є поточна заборгованість держави в розмірі 297 тис. грн. Враховуючи, що перелік пільгових категорій Постановою Кабміну значно розширено, то навантаження на перевізників з перевезення пасажирів пільгових категорій збільшилася. З метою створення чіткого механізму розподілу компенсацій за пільгові перевезення, згідно розпорядження міського голови, з 10 жовтня буде проведено повне обстеження всіх пасажирських маршрутів міста (кожне підприємство перевірятиметься по 3 дні).
Щодо проведення ремонтних робіт на дорогах міста розповів начальник управління комунального господарства та будівництва міськвиконкому В.В. Разводов: “Роботи ведуться з березня й по теперішній час”. Інтенсивний ремонт доріг цього року забезпечено надходженнями з трьох бюджетів. В 2011 році за рахунок коштів міського бюджету (2,365 млн.грн.) передбачено виконати :
— поточний ремонт дорожнього покриття на 28 вулицях міста на загальну суму 1820,088 тис.грн. (виконано на суму 1591,273тис.грн., 88%)
— капітальний ремонт внутрішньо квартальних доріг (Балашовська 14, Інтернаціональна 67а, Дніпровська 123) на загальну суму 391,227тис.грн. (виконано на суму 161,131тис.грн., 41%).
— реконструкція вул. Дзержинського – 866,791тис.ггрн. (виконано роботи на ділянці вул. Шутя на суму 853,231тис.грн.)
— роботи з виправлення профілю основи дороги ( на вулицях Плеханова, Південна, Калініна, Московська, Куйбишева) на загальну суму 103,395тис.грн..(виконано на суму 80,0 тис.грн., 77%)
З обласного бюджету виділено 300,0 тис. грн. на поточний ремонт чотирьох вулиць міста (Котовського, Калініна, Карла Маркса,
просп. Шахтобудівників). Підрядною організацією ТОВ «Павлоградбуд» роботи виконано в повному обсязі в межах фінансування.
За рахунок субвенції державного бюджету передбачено виділення майже 2 млн. 623 тис. грн на виконання поточного ремонту 14 вулиць міста. Підрядної організацією «Белвас» уже виконано роботи на вулицях Новоселівськой, Полтавськой, Садовніченко, Радянськой, Інтернаціональной, Попова, Озерна, Фрунзе, Шевченко, провулку Комунальному. Інші 4 вулиці (Ленінградська, Верстатобудівників, Поштова, Войнової) планується виконати на початку жовтня 2011 року.
Якість проведених робіт знаходиться на постійному контролі у керівництва міста. Розрахунок з виконавцем здійснюється лише після оцінки якості ремонту доріг.
Василь Васильович уважно вислухав побажання та пропозиції перевізників й запевнив, що на наступний рік проситимуть коштів на ремонт доріг не менше цього року, що надасть можливість покращити стан і інших доріг міста.
Про внесення змін до Закону України “Про автомобільний транспорт” присутнім розповів регіональний представник Головавтотрансінспекції Чорний В.Є.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.