- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Навчальні заходи для бізнесу

 

Шановні підприємці!

Виконком Павлоградської міської ради оголошує про початок проведення циклу навчальних програм «Тиждень Школи Бізнесу» з 24 вересня по 22 жовтня 2020 року.
Даний проект націлений на сприяння розвитку підприємництва в місті шляхом надання безкоштовних якісних, своєчасних знань та ефективних практичних навичок і консультацій підприємцям із різним рівнем досвіду.
Підприємці Павлограда є активними громадянами, які створюють нові робочі місця, підвищують конкурентоспроможність економіки міста та держави в цілому. І для міської влади важливо підтримувати та розвивати бізнес-середовище громади.
Зазвичай, представники малого та середнього бізнесу потребують нових знань для розвитку власної справи, пошуку нових ринків збуту, проте не мають часу на отримання освіти, але активно підтримують ініціативу з інтенсивного бізнес-навчання.
Впродовж вересня та жовтня поточного року, кожен охочий зможе отримати безкоштовні знання та відповіді на будь-які питання щодо ведення бізнесу, оподаткування, трудових відносин, штрафних санкцій, дозвільних документів та ін.
Консультації надаватимуть спеціалісти виконкому, податкової служби, Держпраці, професійні фахівці-консультанти та викладачі вузів.

ТЕМИ семінарів, консультацій та навчань за датами:

24, 25, 28 вересня – «Напрямки та заходи сприяння розвитку підприємництва в місті Павлоград»; «Оформлення трудових відносин із найманими працівниками та дотримання вимог чинного трудового законодавства»; «Нововведення в податковому законодавстві; Актуальні питання оподаткування ФОПів; Адміністрування ЄСВ» тощо.

01 та 08 жовтня – Тренінги з питань антикризових заходів у бізнесі.

22 жовтня – «Порядок здійснення підприємницької діяльності в сфері надання перукарських послуг».

Навчальні та консультаційні заходи будуть проводитись у приміщення Центральної міської бібліотеки за адресою: вул.Центральна, 67 з 14-00 год.

За більш детальнішою інформацією звертайтесь у відділ з питань розвитку підприємництва та залучення інвестицій міськвиконкому (вул.Соборна, 95 каб. 316, 318); контакти: тел.20-04-80, 095-5673086; або е-mail: torg317@ukr.net
Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у навчальних заходах.

Інформація надана відділом з питань розвитку
підприємництва та залучення інвестицій
виконкому Павлоградської міськради.