- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Навчатимемо разом

Директор Павлоградської філії Дніпопетровського обласного центру зайнятості Валентина Дробот разом з представниками органів виконавчої влади, громадськими організаціями, соціальними партнерами взяла участь у круглому столі, який відбувся на базі Західно-Донбаського професійного ліцею.
На заході обговорювались питань щодо розширення можливостей працевлаштування та самозайнятості осіб з інвалідністю, спричиненою війною, здійснення професійного навчання, яке буде відповідати запитам суспільства та європейським стандартам.
Пані Валентина презентувала послуги служби зайнятості, зокрема професійне навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. Звернула увагу присутніх щодо можливості отримання ваучера на навчання для підтримання конкурентоспроможністі цієї категорії осіб на ринку праці.
У ході конструктивного діалогу визначено шляхи співпраці Павлоградської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості, органів виконавчої влади та соціальних партнерів у напрямку реалізації професійного навчання осіб з інвалідністю внаслідок війни.