- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Не лякайтеся звуків сирен

На виконання Директиви начальника цивільного захисту (Цивільної оборони) області – голови облдержадміністрації від 23.02.2011 № 34-1099/0/2-11 “Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Дніпропетровської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2011 рік ” управлінням з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації 30 листопада 2011 року з 13. 31 до 14.10 буде проводитись комплексна перевірка регіональної системи оповіщення Цивільного захисту (Цивільної оборони) з практичним запуском електричних сирен та всіх кінцевих пристроїв і подачею сигналу „Увага всім ” .

Перевірка централізованої системи оповіщення населення проводиться з метою вивчення її працездатності та навчання населення.
Відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Павлоградської міської ради звертає увагу населення та гостей міста на те, що цього дня, 30 листопада 2011 року, о 13 годині 31 хвилин будуть включені сирени, що означає попереджувальний сигнал «Увага всім!».

Почувши сирену, зберігайте спокій і порядок. Вашому життю та здоров’ю нічого не загрожує. Включить радіо і телевізори, уважно прослухайте інформацію і дійте у відповідності з отриманою інформацією, сповістіть про це сусідів, особливо похилого віку.

Будьте уважні до повідомлень і сигналів управління з питань надзвичайних ситуацій. Це врятує вам, рідним та близьким життя, збереже здоров’я та домівки.

Відділ з питань НС та ЦЗН міської ради