- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Нова діагностична система у пологовому будинку

24 липня 2017 року  спільними фінансовими зусиллями громад  була придбана  діагностична системи Мindray СД-30 вартістю 435 тис.грн. для КЗ «Павлоградський пологовий будинок» ДОР», який приймає проділь зі всього Західно-Донбаського регіону   Цей діагностичний апарат з лінейним та мікро конвексними датчиками  буде використовуватися для обстеження новонароджених з підозрою на вроджені вади серця, крововиливи в головний мозок та іншу  патологію внутрішніх органів.

Сучасний апарат  допоможе  проводити  ультразвукові дослідження на сучасному рівні з моменту народження дитини. Своєчасне виявлення аномалії сприяє попередженню виникнення ускладнень у немовлят, правильне і своєчасне направлення  дітей з  вродженими вадами серця на хірургічну корекцію. Завдяки  мобільності  і малій вазі, діагностичну систему можна використовувати в лікарняних палатах та операційних.

Батьки та немовлята всього Західно-Донбаського регіону щиро вдячні за  фінансову підтримку Павлоградській та Тернівській міським радам, Павлоградській,   Межівській,  Петропавлівській районним радам,  Вербській  та Богданівським сільським радам за фінансову участь у придбанні діагностичної ситеми Мindray.
Тільки спільними зусиллями   ми зможемо вдосконалити систему охорони материнства та дитинства,  покращити якість надання медичної допомоги.