- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Нові повноваження відділу ведення Державного реєстру виборців

Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 20 травня 2016 року № 125 “Про деякі питання забезпечення реалізації громадянами України права на отримання інформації з Державного реєстру виборців”, починаючи  з травня 2016 року на відділ ведення Державного реєстру виборців покладені нові повноваження щодо видачі повідомлень про включення виборців до Державного реєстру виборців особам, які на даний момент проживають у м. Павлограді а  зареєстровані на території Автономної республіки Крим, міста Севастополя, окремих територій Донецької та Луганської областей.

Це зроблено з метою забезпечення реалізації всіх передбачених Конституцією України прав громадян України.

Дане повідомлення необхідне  при отриманні паспорту громадянина України, паспорту громадянина України для виїзду за кордон,  вклеювання фотокартки по досягненню віку тощо в Павлоградському РВ ГУ ДМС України  в Дніпропетровській   області.

За 2 місяця п.р.  спеціалістами відділу ведення   Державного   реєстру   виборців    сформовано   та    видано вже  більше 120 повідомлень.

Для отримання повідомлення громадянам необхідно звертатися особисто з паспортом до відділу ведення Державного реєстру виборців (м.Павлоград, вул.Соборна, 95).