- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Новий міст через р. Вовча відкрито!

Пішохідний міст через річку Вовча – дуже важливий для мешканців міста об’єкт. Він з’єднує між собою центральну частину  міста та парк, в якому розташований міський пляж. Ця споруда в останнє відновлювалася в 1964 році після великої повені. До моменту реконструкції міст був досить незручним та небезпечним. Тому відновлення мосту – довгоочікувана та дуже радісна подія для всіх павлоградців.

Роботи з реконструкції мосту були розпочаті в червні 2017 року. Їх фінансуванняза здійснювалося за рахунок коштів з обласного бюджету. Вартість робіт склала 12124,166 тис.грн.

 

27 грудня 2017 року відбулося урочисте відкриття мосту чрез річку Вовча. В заході взяли участь міський голова А.О. Вершина, голова Дніпропетровської облради Пригунов Г.О., перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації  Кужман О.М., народний депутат України А.В. Мартовицький, депутати Дніпропетровської обласної ради та Павлоградської міської ради.

 

Відтепер довжина мосту складає 81,23 м, а ширина — 3,5 м.. Він став комфортним та безпечним для всіх категорій мешканців: для людей з обмеженими можливостями змонтовані пандуси і додаткові поручні, зроблені перильні огорожі, батьки з малими дітьми і колясками можуть без перешкод проїхати по мосту. На ньому встановлено фонарі для осітлення у нічний час.