- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Новітні технології шкільного харчування

В рамках проекту шкільного харчування «Cook &Chill» компанії «S- Prof» міський голова А.О. Вершина з 13 по 15 травня був з робочою поїздкою у Німеччині.  Разом з міськими головами з 16 міст України Анатолій Олексійович ознайомився з передовими технологіями у напрямку корисного, якісного та смачного дитячого харчування у садочках та школах, відвідавши фабрики-кухні  Cook &Chill у м. Штутгарт. Фабрика-кухня  Cook &Chill стала першою у Європі цифровою кухнею,  на якій здійснюється повний контроль якості на всіх етапах приготування їжі.

Також міські голови відвідали завод компанії  Rational , який є світовим лідером з високотехнологічного кухонного обладнання.

Головною метою організаторів данного проекту  було  презентувати міським головам передові європейські технології  шкільного харчування, які можуть  впроваджуватись і в Україні.

Найближчим часом наше місто відвідають представники компанії «S- Prof», щоб ознайомитися з з його особливостями та розглянути можливість втілення вищезазначених технологій у Павлограді.