- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

ОГОЛОШЕННЯ про проведення ХІІ щорічного огляду-конкурсу стану охорони праці

Шановні роботодавці!

Виконавчий комітет Павлоградської міської ради оголошує щорічний огляд-конкурс стану охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях міста Павлоград, який проводиться в період з 22.03.2019р. по 22.04.2019р. серед підприємств ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», великих промислових підприємств, малих та середніх промислових підприємств, державних і комунальних підприємств, закладів охорони здоров’я, закладів освіти, суб’єктів господарювання та закладів сфери культури, торгівлі та послуг.
Запрошуємо Вас прийняти участь в конкурсі, заповнивши заяву та анкету про основні показники стану охорони праці за 2018 рік, та надати до відділу з економічних питань виконавчого комітету Павлоградської міської ради (каб. 203).
Відзначення та нагородження переможців конкурсу відбудеться на урочистій нараді, присвяченій Дню охорони праці, який відповідно до Указу Президента України відзначається щороку 28 квітня.
Більш детальну інформацію про умови конкурсу, форму заяви учасника та анкету можна отримати в каб. 203 приміщення міськвиконкому (вул.Соборна, 95), або за посиланнями:

ПОРЯДОК

Додаток 1 Заява

Додаток 2 Анкета

Телефон для довідок: 20-04-29.

Відділ з економічних питань
виконавчого комітету Павлоградської міської ради