- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Олександр Вілкул: «У наступному році на Дніпропетровщині будуть відкриті індустріальні парки»

Для створення нових можливостей економічного росту на Дніпропетровщині у наступному році будуть відкриті індустріальні парки з метою розміщення нових виробництв. Це покращить інвестиційний клімат регіону, збільшить кількість нових робочих місць, сприятиме переоснащенню матеріально-технічної бази підприємств та збільшенню надходжень до бюджетів усіх рівнів. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул на засіданні Ради регіонів при Президентові України, яке проходить сьогодні на Дніпропетровщині.

Як зазначив губернатор, у наступному році будуть створені спеціально організовані території для розміщення нових виробництв (індустріальні парки). Такі парки будуть створені на промислових землях площею не менше 110 га. Всі зазначені ділянки будуть забезпечені під’їзними дорогами з твердим покриттям і розташовуватимуться не далі як за:

До промислових земельних ділянок буде підведена вся інженерна інфраструктура. Також інвестори будуть забезпечені спеціалістами з Керуючої компанії, яка управляє діяльністю Індустріального парку та надає сервісні послуги інвесторам.