Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Олександр Вілкул вручив 36-ти найкращим вчителям Дніпропетровщини обласні педагогічні премії

Сентябрь 27th, 2011 Новини Вывести на печать

Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав педагогів Дніпропетровщини з Днем працівника освіти та вручив 36-ти найкращим вчителям регіону обласні педагогічні премії.

У рамках конкурсу на обласну педагогічну премію кожен район та місто проводили відбір кращого вчителя. При відборі враховувалися такі показники: участь і кількість перемог учнів у районних, міських, обласних та всеукраїнських конкурсах, олімпіадах; кількість учнів, що здобули високі результати в зовнішньому незалежному оцінюванні; участь вчителів та учнів у громадському житті школи, міста та області. Премія становить 2800 гривень.
«Завдяки вчителям, їх натхненній, наполегливій праці збагачується інтелектуальний і духовний рівень молодого покоління. Саме вчителі здебільшого визначають та впливають на шлях, який обере дитина в житті. Завдяки професіоналізму, патріотизму й мудрості педагогів сьогодні Дніпропетровщина впевнена у своєму завтрашньому дні», – зазначив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.
Під час урочистого засідання з нагоди відзначення Дня працівників освіти у Дніпропетровському державному академічному театрі опери та балету Олександр Вілкул вручив кращим педагогам області подяки голови облдержадміністрації.
Із професійним святом педагогів області привітали почесний гість із Києва – Народний артист України Павло Зібров та найкращі творчі дитячі колективи Дніпропетровщини.
«Модернізація системи освіти, підвищення престижу професії вчителя, вихователя, викладача, науковця є одним з пріоритетів державної політики, які визначив наш Президент України Віктор Янукович. У цьому році суттєво збільшено загальний об’єм фінансування освітньої галузі. Сьогодні він складає 3,7 мільярди гривень, що на півмільярда гривень більше ніж у минулому році. Адже якісна освіта – це основа подальшого розвитку регіону й держави», – сказав губернатор.
Олександр Вілкул наголосив, що завдяки професіоналізму педагогів Дніпропетровщина впевнено тримає статус потужного освітнього центру України та займає лідируючі позиції в Україні за результатами всеукраїнських і міжнародних олімпіад та конкурсів.
Зокрема, минулого навчального року завдяки злагодженій та відповідальній роботі педагогів 31 учень Дніпропетровської області отримав на зовнішньому незалежному оцінюванні максимальну кількість балів (200 балів) з різних предметів (один з учнів отримав 200 балів з двох предметів). Також торік 61 учень області став переможцем Всеукраїнських олімпіад (2009-2010 н.р. – 43 переможці). У спортивних школах та Дніпропетровському вищому училищі фізичної культури 38 заслужених тренерів України за минулий навчальний рік виховали чотирьох майстрів спорту Міжнародного класу та 68 майстрів спорту України (у 2009-2010 н.р. – 45).
«Завдяки проектам, ініційованим губернатором Олександром Вілкулом, перед освітянами стоять надзвичайно великі завдання – і це нас надихає. Бо справжній учитель завжди прагне опановувати нове, прогресивне і намагається впроваджувати нові сучасні підходи у свою практику. Сьогодні в освітянській сфері горизонти для розвитку надзвичайно широкі, і увага збоку обласної влади надається величезна – а значить, і досягнення будуть значущими. Уся освітянська спільнота зацікавлена в цьому», – наголосила Тетяна Іванівна Нікіфорова, вчитель фізики фінансово-економічного ліцею м. Дніпропетровська.

Довідка

Сьогодні у навчальних закладах Дніпропетровщини працює 78 працівників із почесними званнями: «Заслужений вчитель України» — 46, «Заслужений працівник освіти України» — 32, «Народний вчитель України» — 1, 46 педпрацівників відзначені почесними грамотами та подяками Кабінету Міністрів України.
Загалом, в освітній галузі Дніпропетровщини працює майже 28 тисяч педагогічних працівників, з них молодих спеціалістів зі стажем роботи до 3-х років понад 2 тис осіб.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.