Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Оздоровча кампанія триває

Июнь 30th, 2011 Відділ сім”ї, молоді та спортуНовини Вывести на печать

В м. Павлограді триває оздоровча кампанія. Добігає кінця оздоровлення 3,2 тисячі дітей в пришкільних таборах. Будинок творчості, станції юних натуралістів, юних техніків, міський музей, бібліотека, пожежна частина, парк 1 Травня — це далеко неповний список місць, де мали можливість побувати діти, коли перебували в пришкільних таборах. Велика вдячність всім викладачам, педагогічним працівникам, обслуговуючому персоналу за змістовний й яскравий відпочинок дітлахів міста.

Літо триває. 16 червня стартував дитячий літній оздоровчий сезон заміських таборів ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». Керівництво ДТЕКа велику увагу приділяє роботі таборів “ім.С.Маркова”, “Пролісок”, “Павлоградець”. На підготовку оздоровниць у 2011 році ДТЕКом було виділено 1 млн. 380 тис. грн. інвестицій. Влітку тут  зможуть відпочити 1800 дітей не лише працівників шахт, а й інших наших земляків, які працюють на різних підприємствах міста.

Під час відвідування приміських таборів, заступник міського голови Рябова А.В. висловила слова вдячності Мартовицькому Артуру Володимировичу, Холевану Миколі Миколайовичу, Чернецькому Андрію Володимировичу і всім співробітникам ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» за те, що зробили надзвичайно зручні умови для дітей: “Відчуття надзвичайно яскравого, щасливого дитинства не залишало мене від першого до останнього кроку, коли я знаходилась на територіях цих таборів.  Приємно була вражена умовами: сучасні кімнати, розраховані на чотирьох дітей, нові меблі, цілодобово гаряча вода, в кожному корпусі душі, туалети, п’ятиразове якісне різноманітне харчування…”

За традицією, в кожному заїзді проводяться міжтабірні заходи: «Самарські ігри», військово-патріотична «Зірниця», фестиваль дитячої творчості. Цікавою є організація проведення цих змагань, яка об’єднує дітей всіх таборів в єдиному дусі перемоги, великого свята дитинства.

Директор із соціального розвитку ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» М.М.Холеван  переконаний: «Інвестуючи в дитячий відпочинок, ми інвестуємо в наше майбутнє”.

Павлоградська міська влада планує й ІІІ етап оздоровлення. Сто двадцять дітей, які залишились без батьківської опіки, діти – сироти матимуть змогу у серпні місяці відпочити в чорноморських таборах м.Євпаторія.

Діти — це найдорожче, що у нас є. Від того, як влітку вони відпочинуть,  наберуться здоров’я   залежатиме  їх добрий вересневий настрій  та якість навчання в школі. Саме тому місцевою владою приділяється максимум уваги для організації якісного відпочинку та оздоровлення.

 

 

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження