- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

ПАТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ» ІНФОРМУЄ ПРО ЗБІЛЬШЕННЯ ЦІНИ НА ГАЗ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

ПАТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ» ІНФОРМУЄ ПРО ЗБІЛЬШЕННЯ ЦІНИ НА ГАЗ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

Постановою НКРЕКП з 1 квітня 2015 року вводиться нова ціна на газ для всіх побутових споживачів.

Згідно з Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 03.03.2015 року № 583, з 01 квітня 2015 року встановлюються наступні роздрібні ціни на природний газ, що використовується для потреб населення:

1) для приготування їжі та/або підігріву води — 7,188 грн за 1 м3;

2) для індивідуального опалення або комплексного споживання (індивідуальне опалення, приготування їжі та/або підігрів води):

У зв’язку зі значним збільшенням вартості природного газу, пропонуємо клієнтам ПАТ «Дніпропетровськгаз» звертатись для оформлення субсидій в районні управління праці та соціального захисту населення.

Важливо зазначити, що для оформлення субсидії споживачам, які мають борги за раніше спожитий газ, необхідно їх терміново сплатити. В іншому випадку процедура оформлення субсидії буде неможливою.

Приклади розрахунку:*

1) За грудень 2015 року споживання природного газу в приватному будинку з газовим котлом дорівнює 320 куб. м.,в такому випадку оплата за газ складатиме:

Разом: 1582,56 грн.

2) Якщо помешкання абонента обладнане лише газовою плитою або газовою плитою і колонкою, а споживання природного газу, для прикладу, становить 65 куб. м:

Разом: 467,22 грн.

3) Якщо в квартирі з газовою плитою і колонкою, без газового лічильника для прикладу проживає 3 людини, оплата за газ з урахуванням норм споживання складе:

Разом: 388,15 грн.

*Розрахунок здійснений у відповідності до цін на природний газ, що наберуть чинності з 1 квітня 2015 року.