- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Павлоград гостинно зустрічав учасників Всеукраїнського семінару-практикуму

05 червня 2019 року Павлоград гостинно зустрічав учасників Всеукраїнського семінару-практикуму для завідувачів відділів екології обласних закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного профілю «Актуальні питання екологічної освіти в системі закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного профілю у промислово навантажених регіонах України».


З досвідом роботи «Сучасні підходи до екологічного виховання та розвиток матеріально-технічної бази в позашкільному закладі еколого-натуралістичного профілю» представників Київській, Хмельницькій, Закарпатській, в Івано-Франківській, Полтавській, Тернопільській, Чернігівській та інших областей України ознайомив колектив Станції юних натуралістів.

Гості відвідали ЗШ № 12, де їм презентували роботу школи з екологічного виховання учнів в рамках експериментальної діяльності “Формування механізмів трансформації регіональної системи освіти на основі принципів випереджаючої освіти для сталого розвитку”.


Велике задоволення учасники семінару отримали від екскурсії на Павлоградський хімічний завод, де ознайомилися з роботою щодо збереження екології в м. Павлоград.