- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Павлоград — місто щасливого дитинства!

Виступи творчих колективів, аніматори, змагання, майстер-класи, веселі ігри, атракціони — так 1 червня Павлоград святкував День захисту дітей. Тисячі малюків розважали, як в центрі міста, так і на мікрорайонах.

У сквері ім. Шевченка зранку відбулася гра – подорож “Літня кругосвітка” для вихованців пришкільних таборів, Загальний флешмоб та концерт “Ура канікули!”, Майстер-клас “Діти- дітям” з художнього розпису “Боді-арт”. Тут працював зоокуточок для найменших мешканців міста. Біля Дитячого парку співробітники бібліотечної системи та МКДЦ для малечі влаштували масштабний конкурс малюнків на асфальті, тут творчі діти співали і танцювали.

 

Цього дня міський голова А.О. Вершина, вже традиційно, відвідав вихованців дитячого садочка № 8 та порадував малечу солодкими подарунками. Не залишилися без уваги і діти, які перебували у дитячому відділенні міської лікарні №1. Їм подарували смачний пиріг та іграшки.

В День захисту дітей  діти  пільгової  категорії взяли участь в обласному святі у Дніпропетровському цирку, а вихованці творчих колективів — у фіналі обласного фестивалю дитячої  творчості  “Z_ефір”. Цілий день проїзд у міському транспорті для дітей був безкоштовним.

О 16:00 відбулося те, чого чекали сотні малюків — було відкрито новий ігровий майданчик у Дитячому парку. Сучасний, безпечний, яскравий — він став справжнім подарунком до Дня захисту дітей. Усім дітям на відкритті майданчику безкоштовно роздавали морозиво.

 

На відкритті майданчика був присутній міський голова А.О. Вершина та народний депутат України А.В. Мартовицький , які  привітали дітей з чудовим святом дитинства.

Прес-служба КБУ «Міський культурно-дозвільницький центр»