- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Павлоград приймає гостей з 6 областей

20 лютого 2020 року у м. Павлоград відбувся регіональний тренінг «Розумний лобізм: як ОСББ бути почутими, переконувати, досягати цілей», який об’єднав представників 6 областей: Луганської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та Одеської.

Міський голова Анатолій Вершина привітав присутніх та відмітив важливість питання розвитку житлово-комунального господарства в умовах сучасності.

 

 

Проведення заходу стало можливим завдяки Проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES).

Координатор Проекту у Дніпропетровській області Олена Харченко відмітила тісну та плідну співпрацю місцевої влади з ОСББ, постійну роботу з обміну досвідом та високу громадянську активність мешканців — саме ці чинники обумовили вибір міста для проведення тренінгу.

Під час роботи досвідчені експерти Проекту Вікторія Погорєлова та Дмитро Левицький розповідали про розподіл повноважень Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Президента та основних відомств (міністерств), з якими в ході роботи взаємодіють ОСББ; на прикладі місцевих програм підтримки термомодернізації  аналізували принципи логіки, психології та організації лобіювання інтересів ОСББ та їх об’єднань. ГО «РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР — ЕПІЦЕНТР ЗМІН» поділився із колегами своєю історією та багаторічним досвідом співпраці з місцевою владою.

Близько 90 осіб, що приймали участь у тренінгу, мали можливість отримати важливі знання  та досвід, поспілкуватися  з колегами з інших міст, отримати гарний настрій та об’єднатися у бажанні власними силами будувати світле майбутнє своєї країни.