- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Павлоград приймає гостей з Покровська

Павлоград в черговий раз підтвердив, що місто – відкрите для партнерства та взаємодії з усіма зацікавленими містами та організаціями.
30 серпня 2019 року до міста завітали гості з Покровська для обміну досвідом щодо діяльності ОСББ. Гості мали змогу поспілкуватися з учасниками успішних проектів, реалізованими в попередні роки за сприяння Дніпропетровської обласної ради, Павлоградської міської ради та проекту ЄС/ПРООН, і побачити на власні очі результати такої плідної співпраці.

Під час зустрічі було відвідано об’єднання співвласників багатоквартирних будинків по вул. Ленінградська, 10, Кравченко, 12, Поштова, 9, Достоєвського 2,4,6.
Керівник Ресурсного центру ПМГО «ОСББ – майбутнє Павлограда» Оксана Горова разом координатором проекту ЄС/ПРООН «Houses» Оленою Харченко ділилися досвідом роботи громадської організації та залучення коштів для вирішення проблемних питань в організації та діяльності ОСББ. Зокрема, відзначили, що Павлоградська міська рада приділяє особливу увагу питанням діяльності ОСББ та радо підтримує ініціативи небайдужих та активних громадян.