- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Павлоград — відкрите місто для активного бізнесу та громади

 

14 лютого 2019 року в Павлограді відбувся форум «Грантові та інвестиційні можливості для розвитку бізнесу».

На форумі були присутні  представники громадських організацій, бізнесу, банківських установ, керівники підприємств, гості з міст Тернівка, Синельніково, Першотравенськ, а також  Павлоградського та Юр’ївського районів.

Міський голова Анатолій Вершина презентував Стратегію розвитку та інвестиційну привабливість нашого міста, а також  торкнувся проблемних питань, які гальмують додаткові надходження до бюджету.

Для участі в  форумі були запрошені досвідчені бізнес-тренера, керівники діючих грантових проектів з міста Києва,  представники  Спілки українських підприємців в м.Дніпро, КЗ «Дніпропетровське регіональне інвестиційне агентство»  і КП «Центр підтримки МСБ» Дніпропетровської облради.

Спікерами презентувались наступні теми: «Гранти для українського бізнесу: огляд донорів,  можливості, поради по підготовці проекту»; «Огляд можливостей Програми ЄС «Horizon 2020»: Малі та середні підприємства (SME instrument) для українських підприємств»; «Успішна команда грантового проекту: лідерство, креативність. ефективні комунікації»; «Найбільш об’єднана сила незалежних українських підприємців»; «Пріоритетні напрямки інвестування та механізми підтримки МСБ» ДІА облради та Програма інтенсифікації розвитку МСБ у Дніпропетровській обл.

 

Начальник відділу розвитку споживчого ринку та підприємництва Світлана Кусочкіна розповіла про діючу в місті  грантову  програму та програму фінансової підтримки для МСБ.

Під час перерви учасники форуму ділились інформацією і обмінювались особистим досвідом щодо ведення бізнесу та участі в грантових проектах.

Форум пройшов в дружній атмосфері й сподобався всім учасникам.

 

Інформацію надано відділом розвитку
споживчого ринку та підприємництва

виконкому Павлоградської міськради