- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Павлоград відсвяткував День Незалежності України

24 серпня 2017 року у Павлограді відбулося святкування 26-ї річниці з нагоди Дня Незалежності України. У колі друзів, талановитих людей, патріотів Павлоград святкував головне державне свято.

З ранку до вечора у сквері ім. Т. Шевченко працювали різноманітні локації: «Містечко майстрів», фотозона «Батьківська хата», майстер-клас із спрей-арту, ростові ляльки, караоке українських пісень, акція від Молодіжного центру «Фундук», молодіжна галявина, інтерактивні ігри для дітей, танцювальні майстер-класи, поетичний вільний мікрофон та багато-багато інших. Під час святкування Дня Незалежності України у сквері ім. Т. Г. Шевченко презентували проект «Українське коло», який діє у Центрі української культури та займається популяризацією рідної мови. Заняття у проекті «Українське коло» проходять кожного останнього четверга місяця о 17.00 у Центрі української культури.

На сцені виступили творчі колективи Палацу творчості дітей та юнацтва та міського культурно-дозвільницького центру. У гості до павлоградців завітав хор з Юрївського району «Любава». Родзинкою свята став виступ школи козацького гарту «Хорс» та патріотична хода.

Завершив свято перегляд відеороликів про Україну під відкритим небом.

Прес-служба міського культурно-дозвільницького центру