- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Павлоградців відзначили на щорічному фестивалі-конкурсі «Січеславна-2017»

Театрали Придніпров’я отримали нагороди вищої театральної премії «Січеславна-2017». 25-й рік поспіль фестиваль проходить на Дніпропетровщині. Цього року закриття культурного конкурсу співпало із міжнародним Днем театру.

35 років тому вони створили сім’ю, ще більше разом крокують театральною сценою. Подружжя Анатолія та Наталії Реви одними із перших піднялися на сцену театру імені Т. Г. Шевченка. Їм вручили спеціальний диплом «Січеславни-2017» — «Театральна династія».

«Ми приїхали з Павлограду. Там вже 43-й  рік працює драматичний театр імені Бориса Захави. Його створив мій чоловік. Щороку ми беремо участь у конкурсі. Близько 20 дипломів «Січеславни» є у заліку нашого театру», —  розповіла Наталія Рева.

«Все моє життя пов’язане з театром. 25 годин на добу займаюся цим ремеслом. Тут немає вихідних чи відпусток. Театр — це моє життя», — додає Анатолій Рева.

Актор нашого театру Тарас Похиленко став номінантом на премію за «Кращу чоловічу роль першого плану» за роль Калитки у виставі «100 000!», а Борис Рева став номінантом премії «Надія Січеславни» у номінації «Краща чоловіча роль другого плану» за роль Гершка у виставі «100 000!». Актор Олександр Гуржій отримав спеціальний диплом в номінації «Пропаганда театрального мистецтва», яка відобразилась в розділі «Театр — творчество, и мука, и Любовь» його авторської книги «Діалектика Любові».

Відділ культури