- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Павлоградська міська рада повідомляє про призупинення реалізації проєкту Бюджет участі

Виконавчий комітету Павлоградської міської ради висловлює щиру подяку активним громадянам міста, які прийняли участь у міському проєкті «Бюджет участі».
В 2020 році, на реалізацію цього масштабного проєкту, міською радою було виділено 2 млн. грн. Павлоградці взяли участь у конкурсі та подали на розгляд 25 проєктів, пов’язаних з покращенням життя в нашому місті. З них 23 проєкти пройшли перевірку та допущені до процедури он-лайн голосування. Раніше планувалось, що проєкти-переможці будуть реалізовані до кінця року за бюджетні кошти. Але, епідемія коронавірусу внесла свої корективи, які кожен з нас зараз відчуває.
Сьогодні наше місто, як і країна загалом, знаходиться в непростих обставинах. На період карантину, підприємства усіх форм власності звільнені від сплати деяких місцевих податків. Це призвело до економічних проблем та, в свою чергу, суттєво зменшило надходження до міського бюджету.
В умовах максимальної економії, для вирішення першочергових та соціальних питань, виникла необхідність зменшення видаткової частини бюджету міста і, відповідно, фінансування міських програм. Нажаль, фінансування Програми «Партиципаторне бюджетування (бюджет участі) у м. Павлограді в 2020 році також призупинено.
У разі поліпшення економічної ситуації в місті проєкт «Бюджет участі» буде продовжено та повідомлено про дату початку голосування за подані проєкти.
Дякуємо небайдужим павлоградцям, що взяли участь в цьому проєкті та сподіваємося на подальшу співпрацю у реалізації Ваших ідей!