- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Павлоградські спортсмени вибороли призові місця на чемпіонаті України з кікбоксингу

 

З 14 по 17 березня в Одесі відбувся Відкритий чемпіонат України серед дорослих з кікбоксингу WAKO (19-40 років) та Всеукраїнський турнір «Кіммерія» серед юнаків та юніорів (7-18 років).

Павлоград на Чемпіонаті представляла команда з 8 спортсменів (вихованців спортивно-оздоровчого комплексу «Центр ») разом з тренером Володимиром Єрьоміним.

Змагання проходили по всіх майданчиках кікбоксингу, тобто татамі-дисциплін і ринговим дисциплін в таких розділах, як: «поінт-файтинг», «лайт-контакт», «кік-лайт», «фул-контакт», «лоу-кік», «К-1» і «музичні форми». Всього в змаганнях брали участь 780 спортсменів з усіх областей України, а також гості з Молдови. У перший день змагань пройшли попередні бої, які стали відбірковими для спортсменів в півфінали. Програма поєдинків була розділена на 2 частини: ранкову і вечірню. У першій — вболівальники змогли побачити близько 30 поєдинків і це тільки в рингу, не кажучи вже про бої на татамі. Бої, як завжди, були цікавими, захоплюючими, напруженими.Всі вісім павлоградських спортсменів  привезли з Чемпіонату в рідне місто призові місця.Золото завоювали Олександр Гошев в розділі «К-1» (вагова категорія 67 кг), Гліб Мазур — «К-1» (54 кг), Данило Михайлов — «К-1» (60 кг) і Дмитро Єржов в розділі «лоу-кік» (вага 40 кг). Олександр Українець в розділі «К-1» (вагова категорія 71 кг) та Владислав Ярмак — «К-1» (67 кг) завоювали «срібло». А Данило Матяш в розділі «лоу -кік» (57 кг) і Богдан Ситник «К-1» (63.5 кг) посіли третє місце і отримали «бронзу».

Вітаємо переможців змагань та бажаємо нових перемог!