- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Павлоградські спортсмени вибороли призові місця на чемпіонаті України з веслувального слалому серед юніорів

11-14 серпня 2019р. в с.Мігея Миколаївській області на р.Південний Буг, відбувся чемпіонат України з веслувального слалому серед юніорів. Дніпропетровську область представляли вихованці фізкультурно-спортивного комплексу ім.В.М.Шкуренко, які виступали в класах суден К1 і С1. Змагання проходили в дисциплінах Слалом1, Командна гонка, Слалом2 і Слалом- спринт.
В Павлоград спортсмени привезли 11 бронзових медалей, які завоювали Ухтомський Ярослав, Кодиров Денис і Григор’єв Микита в командній гонці 3хКМ, Косенко Антоніна, Григор’єва Олена і Лісовська Марія в командній гонці на двох класах суден 3хСЖ і 3хКЖ, Григор’єва Олена на дистанції Слалом 2 (Каное) і Лісовська Марія на дистанції Слалом-Спринт (Каное). Це перші нагороди з юніорівських змагань для Павлоградських спортсменів. У 10-ку кращих увійшли Кодиров Денис (6 місце), Ухтомський Ярослав (9 місце.)


І вже 17 серпня спортсмени ФСК ім.В.М.Шкуренко знову відправляться на Чемпіонат України з веслувального слалому серед ШВМ, ДЮСШ, клубів який буде проходити в Сумській області поблизу міста Путивль.

Вітаємо переможців змагань та бажаємо нових перемог!