- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Павлоградський драматичний театр взяв участь у щорічному регіональному фестивалі на здобуття вищої театральної нагороди «Січеславна-2020»

 

З 14 по 28 вересня у Придніпров’ї проходив щорічний регіональний фестиваль на здобуття вищої театральної нагороди «Січеславна-2020». У ньому приймали участь професійні та академічні театри міст: Дніпра,  Запоріжжя, Кам’янського, Кривого Рогу та Павлограда. Павлоградський драматичний театр ім. Б. Захави 25 вересня представив на суд фестивального жюрі виставу за однойменною п’єсою молодого українського драматурга  Ю. Васюка «10 тисяч рр. до н. е.». Режисер  вистави — Борис Рева.

У виставі зайняті студійці театру. Це — перше прочитання цієї п’єси на українській сцені. Жюрі схвально оцінила виставу театру і побажала подальших творчих успіхів.

На церемоніі нагородження, яка відбулася 29 вересня в Дніпровському театрі драми та комедії, диплом «Репутація та повага» вручили завідуючому декораційним цехом Павлоградського драматичного театру ім. Б. Захави Олександру Дячкову.

Вітаємо  Олександра з цією значною нагородою!