- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Павлоградських підлітків навчатимуть військовим наукам та правилам етикету

У Павлограді пройшло урочисте відкриття школи патріотичного виховання.
За ініціативи міського голови І.С.Метелиці, народного депутата України А.В.Мартовицького, у м.Павлоград створений клуб військово-патріотичного виховання дітей та молоді “Роза вітрів”. Відкриття проходило на майданчику в Першотравневому парку міста. Розміщуватиметься ж школа на базі ЗШ №2 Павлограда. Відділення юнг «Роза вітрів» розміщуватиметься на базі водолазно-рятувальної станції.

В школі патріотів навчатимуть підлітків різним наукам – від вміння в’язати морські вузли, переправлятись через річку, поводитись зі зброєю до розучування стройових пісень та правил етикету. Під час відкриття дітям показали майстер-класи по в’язанню морських вузлів, прийомам затримки порушників на кордоні та поводження зі зброєю.
Завершилась презентація школи патріотичного виховання справжньою солдатською кашею.

Викладачі в школі патріотів — колишні моряки, прикордонники, підводники та козачі атамани. Керуватиме школою патріотичного виховання викладач СШ№ 2 Володимир Сідоркін. Основними напрямками роботи клубу визначено загальновійськову підготовку, рукопашний бій, вивчення морської справи, історія козацтва, прикордонна справа, естетичне виховання, фізична підготовка. Всіх бажаючих віком від 12 до 14 років запрошуємо на заняття до клубу у ЗОШ № 2.

http://павлоград.dp.ua/