- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Перемога павлоградського школяра

З 25 по 29 березня 2018 року у місті  Тернополі  відбувся   IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, де у складі команди від Дніпропетровської області брав участь учень 8 класу Павлоградської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 9 Архипов Яків.

Яків навчається у 8 класі ЗШ№9 та брав участь у  міській олімпіаді з географії вперше, але показав значні результати: він став першим серед двадцяти учасників-однолітків.

Наступним етапом була участь в обласній олімпіаді, на якій Яків розділив перше місце з ученицею ЗШ№111 м. Дніпро Буровою Катериною, але на відбірково-тренувальних зборах для підготовки до участі в IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії  показав кращі знання і увійшов до складу обласної команди.

29 березня Архипов Яків отримав диплом переможця IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, зайнявши ІІІ місце.

А допомогла йому досягти перемоги вчитель географії ЗШ№9 Осипчук Людмила Миколаївна, адже команда юних географів ЗШ№9 завдяки ґрунтовним знанням предмету «географія» та високому рівню роботи вчителя географії з обдарованими учнями завжди займає перші місця на міських олімпіадах з великим відривом від  команд інших шкіл.