- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Перемога павлоградського сопртсмена

Тренер по дзюдо ТСК «Юність» Олександр Венгер завоював почесний титул чемпіона Європи, серед ветеранів (категорія 60-65 років), який проходив з 23 по 26 червня у хорватському місті Поречі.

До складу команди Клубу ветеранів Дніпропетровської області увійшли: від Кам’янського — Олександр Приходько та Віктор Копильченко, від Покрови — Сергій Синилов, від Павлограда — Олександр Венгер. Два спортсмена є чинними чемпіонами України — це Олександр Венгер і Ілля Чимчиурі. Ще два дзюдоїста, — Максим Шаповалов і Роман Михайлов. — Чемпіони Європи.

Олександр Венгер на міжнародній арені у складі клубу ветеранів, виступав вперше. У змаганнях взяли участь понад 800 учасників з 38-ми країн

Олександр Венгер працює тренером по дзюдо більше 30 років, тренує дітей від 6 років і дорослих від 50 років у водно-спортивному комплексі «Юність» понад 20 років.

Павлоградський міський голова та мешканці Павлорада вітають Олександра Івановича Венгера з перемогою на Чемпіонаті Європи з дзюдо! Бажаємо подальших успіхів та нових перемог!