- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Перемовини щодо стабільного водозабезпечення

Міський голова Анатолій Вершина, народний депутат Роман Каптєлов, депутати обласної ради Максим Резніченко та Олексій Борисенко, очільники територіальних громад зустрілися з представниками обласної ради та керівництвом державного підприємства «Дніпро-Західний Донбас». Головне питання — забезпечення питною водою міст Західного Донбасу. Три години важких перемовин. Жорсткі вимоги, тверді позиції. Все заради пошуку компромісу та шляхів подолання тієї кризової ситуації, яка на сьогодні є.


Перше і головне, про що домовилися – припинення водопостачання на регіон не буде.
А далі – кропітка та наполеглива робота щодо погашення громадами боргів перед ДЗД. Боргів, які виникли в минулі роки, бо заборгованості за поточні місяці громади не мають. Ну і, звісно, необхідне вирішення дуже важливої проблеми – проведення ремонту та модернізації державного підприємства «ДЗД». А для цього необхідно на 2022 рік отримати фінансування з державного бюджету. Опікуватись цим питанням будуть народний депутат Роман Каптелов та депутати обласної ради.
Будемо сподіватися, що спільними зусиллями питання стабільного водозабезпечення Західного Донбасу нарешті буде вирішене.