- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Перлини Ермітажу

В Павлоградському історико-краєзнавчому музеї 08 лютого 2013 року відкрилася виставка постерів «Перлини Ермітажу», надана Міжнародним центром духовної культури (м. Самара, Росія) та Центром духовної культури (м. Вознесенськ Миколаївської обл.), які співпрацюють з музеєм вже 3 роки.
Державний Ермітаж, де зібрано близько трьох мільйонів пам’яток, що представляють культуру і мистецтво різних епох і народів, — один з найбільших музеїв світу.
Серед художніх скарбів Ермітажу особливо виділяється колекція західноєвропейського мистецтва, що нараховує близько 600 000 експонатів і є однією з кращих у світі. Колекція відображає всі етапи розвитку західноєвропейського мистецтва від середніх віків до нашого часу.
Запрошуємо павлоградців та гостей міста завітати на виставку та ознайомитися з найкращими роботами видатних художників Англії, Німеччини, Голландії, Іспанії, Італії, Франції та інших країн Західної Європи. Представлено мальовничі полотна Рубенса, Тиціана, Рембрандта, Ренуара, Леонардо да Вінчі, та інших.
Часи роботи: з 9.00 до 16.45, в п`ятницю – до 15.45 за адресою: м. Павлоград, пров. Музейний, 8 (тел. 4-40-56, 4-41-14)