- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Перші проєкти «Громада своїми руками»

Відбулося відкриття перших реалізованих у 2021 році проєктів-переможців конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками»  «Світ без перешкод» («Павлоградський інклюзивно-ресурсний центр») та  «Фуд-хол «Nine vitamins» (Павлоградська ЗШ І-ІІІ ступенів №9).

Обидва проєкти направлені на створення сучасного  та зручного простору для  дітей, в тому числі і з особливими потребами.

Так, у інклюзивно-ресурсному центрі відремонтовано та облаштовано приймальню-вітальню та кімнату логопеда, у коридорі встановлені поручні з нержавіючої сталі та бізіборд. В подальших планах керівництва закладу – встановлення поручнів ще на двох рівнях, для дітей різного віку.

Вартість проекту склала 680,4 тис.грн., в тому числі кошти депутатів міської ради — 47,5 тис.грн.

            У ЗОШ № 9  створено комфортну сучасну їдальню «Фуд-хол «Nine vitamins»  шляхом модернізації приміщення  та закупівлі нових меблів.

Вартість проєкту склала 150,2 тис.грн., у тому числі 40,0 тис.грн. спонсорської допомоги та 29,9 тис.грн. за рахунок коштів зібраної макулатури.

За доброю традицією  від імені міського голови переможців конкурсу привітав перший заступник міського голови Олександр Радіонов та побажав  успіхів у наступних проєктах та  наснаги для їх реалізації. З теплими словами та побажаннями від імені  директора ДТЕК Павлоградвугілля   звернувся до присутніх менеджер з адміністративної діяльності  Андрій Чернецький.