- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Підсумки робочого тижня

Робочий тиждень добігає кінця, впродовж якого міським головою А.О. Вершиною були проведені  робочі наради, зустрічі та обговорення. Серед інших розглядалися питання щодо ливневої системи міста, облаштування доріг, вирішення поточних питань будинків ОСББ, ремонт центрального скверу Шевченка тощо. Більшість з цих питань вирішувалися за зверненнями та пропозиціями мешканців міста.

 

 

Приємно, що життя павлоградців стає більш зручним та комфртним і від них надходять листи вдячності на ім’я міського голови А.О. Вершини.

«Мешканці житлового будинку по вул. Харківська, 84 дуже вдячні Вам за роботу проведену по благоустрою місця для збору побутових відходів. Багато років на цю проблему та багаторазові звернення мешканців ніхто не зважав уваги».

«Виражаємо Вам подяку за проведену роботу по благоустрою місця для збору побутових відходів, яке розташоване біля нашого будинку № 86 по вул. Харківська. Багато років на цю проблему та багаторазові звернення мешканців  ніхто не зважав уваги. Мешканці вдячні та сподіваються на подальший благоустрій нашого подвір’я».