- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Плідна співпраця м. Павлоград з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО)

05 лютого у приміщенні малої зали виконкому пройшла зустріч представників Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) з міським головою. На зустрічі були присутні представники корпорації НЕФКО: Головний Інвестиційний Радник НЕФКО в Україні Шевчук Юлія, Старший Інвестиційний Радник НЕФКО Андрій Каташов, Старший Інвестиційний Радник НЕФКО Володимир Дебой, заступники міського голови, секретарь міської ради, керівники відділу охорони здоров’я, відділу освіти, відділу з питань залучення інвестицій , реалізації проектів та регуляторної політики та управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради.
Міський голова Анатолій Вершина подякував представникам корпорації за багаторічну, плідну співпрацю і за те, що змогли відвідати наше місто.
Павлоград має великий досвід роботи в сфері залучення соціальних інвестицій
З 2012 року Павлоград співпрацює з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО). Одними з успішних прикладів співпраці Павлоградської міської ради та Північної Екологічної Фінансової Корпорацією НЕФКО, є проект «Часткова термомодернізація будівель дитячих дошкільних установ м Павлоград» та проект «Термомодернізація будівлі загальноосвітньої школи № 5 за адресою: м. Павлоград, вул. Верстатобудівників, 5».
В продовження співпраці з НЕФКО підписано Грантову угоду на впровадження 9 проектів на суму 474 490 євро, які включають заходи з термомодернізації 6 навчальних закладів, медичного закладу та реконструкцію мережі зовнішнього освітлення, а саме: «Енергозберігаючий проект у ЗШ №1,4,7,9,11,18, «Капітальний ремонт будівлі КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги м Павлограда » із заміною дерев’яних вікон і дверей на металопластикові» та «Модернізація мережі зовнішнього освітлення (автомагістраль міжнародного значення, мікрорайон Шахтобудівників)».
Дані проекти є важливими для м. Павлоград, вони дозволять провести заходи з енергоефективності та реабілітації об’єктів соціальної інфраструктури.
На сьогоднішній день Павлоград зарекомендував себе, як надійний партнер, який зможе і в майбутньому на гідному рівні втілювати проекти.