- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Почесні звання для багатодітних мам

Унікальною цінністю та надзвичайною гордістю України є багатодітні родини. Це особливі сім’ї, бо дітям змалечку прищеплюють людяність, любов до праці, вміння берегти та підтримувати найкращі українські сімейні традиції.  І як добре, що держава приділяє особливу увагу таким сім’ям . Відповідно до Закону України почесне звання України «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

         За материнську відданість, вагомий внесок у виховання дітей  почесне звання України “Мати-героїня” в м.Павлоград присвоєно 68 жінкам.  

         26 грудня у великій залі  міськвиконкому трьом багатодітним матерям було вручено нагородний знак  та посвідчення до почесного звання України “Мати-героїня”.          

                   

Указом президента України від 7 грудня 2017 року №409/2017 присвоєно почесне звання України “Мати-героїня”:

1.Соломасі Ользі Іванівні — матері п’яти дітей.

2.Соловйовій Вероніці Вікторівні — матері шести дітей.

3.Гайбуллаєвій Вікторії Юріївні — матері шести дітей.

Вітаючи матерів-героїнь з присвоєнням почесного звання України «Мати-героїня» міський голова Анатолій Олексійович Вершина побажав жінкам побільше хороших світлих днів, довголіття, благополуччя, родинного тепла та затишку.