- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Погоджено проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Павлоград на 2021 рік і наступні бюджетні 2022-2023 роки

На засіданні міськвиконкому 25.11.2020р. погоджено проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Павлоград на 2021 рік і наступні бюджетні 2022-2023 роки, який направлено в установленому порядку на розгляд Павлоградської міської ради.

Програма соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2021-2023 роки (далі – Програма) визначає основні цілі соціально-економічного розвитку міста, пріоритетні завдання та заходи щодо головної стратегічної мети розвитку – підвищення добробуту населення та забезпечення сталого зростання економіки міста.

Програма розроблена на підставі пропозицій структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, підприємств, установ, організацій міста та базується на основних показниках прогнозу економічного і соціального розвитку України та області на 2021-2023 роки, прогнозів державних та міських програм, основних пріоритетах і заходах проєкту Концепції інтегрованого розвитку міста Павлоград на період до 2025 року.

Програма ґрунтується на аналізі тенденцій розвитку міської економіки, поточної економічної ситуації, актуальних викликів соціально-економічного розвитку, з якими зіткнулось місто в умовах введення надзвичайної ситуації з метою запобігання поширення гострої респіраторної короновірусної хвороби COVID-19, та визначає завдання і заходи економічної та соціальної політики міської влади на 2021–2023 роки. Заходи Програми узгоджені з бюджетом м.Павлоград.

Головною метою Програми є створення умов для економічного зростання та вдосконалення механізмів управління розвитком міста на засадах ефективності, відкритості та прозорості, посилення інвестиційної активності, забезпечення належного функціонування інженерно-транспортної та комунальної інфраструктури, проведення цілеспрямованої містобудівної політики, дотримання високих екологічних стандартів та, в результаті цього, підвищення конкурентоспроможності міста, доступності широкого спектра соціальних послуг, забезпечення гідних умов життя та загального підвищення добробуту населення.

Нижче можна ознайомитися з повним текстом.

Проект Програми СЕКР на 2021-2023

 

 

Відділ з економічних питань виконавчого комітету Павлоградської міської ради