- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Покладання квітів на братських кладовищах міста

У Павлограді пройшли церемонії покладання квітів і вшанування пам’яті загиблих і постраждалих під час Другої світової війни, в яких взяв участь міський голова

А.О. Вершина, народний депутат України А.В. Мартовицький та депутат Дніпропетровської обласної ради М.С. Пономарчук.

Традиційно ветерани, «діти війни», керівництво міста, школярі провели мітинги пам’яті на біля пам’ятних знаків на вул. Караванченка, вул. Героїв України, біля ПМЗ.

А розпочався об’їзд біля братського кладовища ст. Павлоград – 2. Саме тут 15 років тому за ініціативи Почесного громадянина Павлограда М. С. Пономарчука, небайдужих павлоградців та громадської організації «Діти війни» був встановлений меморіал.

До присутніх звернулися міський голова Павлограда А. О. Вершина, Народний депутат України А. В. Мартовицький, голова Павлоградської ветеранської організації Ю. Г. Бєлякін. Вони закликали пам’ятати про подвиг та зусилля людей, які стали на захист Батьківщини. Ветеранам, «дітям війни» побажали міцного здоров’я. Їм дарували пісні і квіти. Священники Павлоградського церковного округу провели панахиду в пам’ять про загиблих та померлих в роки Другої світової війни

Після урочистої частини на усіх чекала солдатська каша.

Нагадаємо, що 8 травня у Павлограді відбудеться вечір-реквієм, присвячений Дню пам’яті та примирення. 9 травня з 10:00 розпочнуться урочистості, присвячені Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

КБУ «Міський культурно-дозвільницький центр»