- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Попередження! Припинити незаконну реконструкцію житлових квартир

Останнім часом до виконавчого комітету надходить багато звернень від громадян  з  приводу проведення робіт з реконструкції квартир мешканцями багатоповерхових житлових будинків.

Власники квартири  мають розуміти і усвідомлювати відповідальність за вчинення незаконних дій і загрозу, яку може бути спричинена такою реконструкцією.

Попереджаємо, що реконструкція квартир без розроблення проекту сертифікованим спеціалістом (головним інженером або архітектором) та без одержання відповідного  дозвільного документа у відділі державного архітектурно-будівельного контролю (надалі відділ ДАБК) є  адміністративним правопорушенням відповідно до ст.96 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Штрафні санкції від 10 200 грн до 25 500 грн.

Наголошуємо, що перед початком здійснення ремонту чи реконструкції власники квартир мають можливість попередньо звернутись до відділу ДАБК за одержанням роз’яснення та консультації щодо оформлення належним чином дозвільних документів і проведення робіт згідно чинного законодавства.

 

Відділ ДАБК

вул. Соборна,95, к.104 та 105

тел. 095-88-323-80