- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету Павлоградської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у м. Павлограді»

 

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003р. №1160-IV та методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою КМУ від 11.03.2004 №308 (зі змінами та доповненнями), з метою одержання від громадськості та суб’єктів господарювання зауважень та пропозицій на офіційному сайті Павлоградської міської ради pavlogradmrada.dp.gov.ua 17.08.2020р. розміщено проект рішення виконавчого комітету Павлоградської міської ради „ Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у м. Павлограді“.
Проект розроблений управлінням комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради.
Мета проекту рішення: визначення єдиних Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Павлоград.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:
1. Поштою за адресою 51400, м. Павлоград, вул. Соборна, 115, управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради;
2. Ел. поштою: komotdel_pavl@meta.ua

Строк подання пропозицій та зауважень становить 1 місяць з дня оприлюднення.

Ознайомитись з повним пакетом документів (проект рішення з додатками, АРВ) можна на офіційному сайті Павлоградської міської ради pavlogradmrada.dp.gov.ua та в управлінні комунального господарства та будівництва (м. Павлоград, вул. Соборна, 115)

Начальник управління комунального
господарства та будівництва А.Ю. Завгородній