- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Працівників місцевого самоврядування привітали з професійним святом

6 грудня у великій залі виконкому пройшла урочистість з нагоди Дня місцевого самоврядування, де міський голова А.О. Вершина привітав присутніх  заступників, керівників структурних підрозділів виконкому та спеціалісти, депутатів обласної та міської рад, а також представників громадськості зі святом.

Анатолій Олексійович нагородив ювілейними медалями до 235-річниці м. Павлограда «За вагомий внесок у розвиток міста» Станішевську Наталію Федорівну, яка працювала секретарем міської ради з 1976 по 1987 роки та керуючою справами виконавчого комітету з 1994 по 2000 роки; Резнікова Олександра Борисовича, який працював секретарем міської ради з 2002 по 2006 роки, був депутатом міської ради п’ятьох скликань і залишається ним і сьогодні;  Жука Валерія Петровича, який пропрацював заступником міського голови з 2006 по 2010 роки.

 

 

 

 

Грамотою голови Дніпропетровської обласної ради  та медаллю «За мужність і самовідданість»  була нагороджена заступник міського голови Олена Олександрівна Шуліка.

За  високий професіоналізм була нагороджена почесною відзнакою «Взірець професіоналізму» начальник фінансового управління  Роїк Раїса Василівна.

У цей день ще багато подяк Дніпропетровської обласної адміністрації та міського голови було вручено прцівникам місцевого самоврядування нашого міста та активні мешканці Павлоградської громади.