- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Представники Німецької компанії «GIZ» в черговий раз відвідали Павлоград

У рамках проекту, спрямованого на підтримку місцевих органів самоврядування в роботі з внутрішньо переміщеними особами та мешканцями міста, 29.01.2016 року у малій залі засідань виконкому відбулася зустріч із представниками німецького товариства міжнародного співробітництва «GIZ» – Гарасюк Володимиром та Морозовим Олександром. Зустріч за участю міського голови А.О. Вершини, його заступників та керівників соціальних служб та відділів, які відповідають за питання охорони здоровя, освіти та надання соціальних послуг і соціального захисту мешканців міста та внутрішньо переміщених осіб.
Метою візиту був аналіз ситуації в м. Павлоград, що існує в сфері соціального забезпечення, як для ВПО, так і для мешканців міста: охорона здоровя, освіта, соціальні послуг та соціальний захист для дітей, молоді, осіб похилого віку, інвалідів.
Крім того присутні обговорювали питання визначення середньострокових та довгострокових цілей подальшої співпраці з місцевими органами виконавчої влади, поцікавилися проблемами, які виникають у роботі з переселенцями у фахівців соціальних служб міста.
У ході зустрічі координатори проекту Компанії «GIZ» запропонували присутнім підготувати свої проектні пропозиції та надати їх на розгляд фахівців Компанії.