- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Прем’єр-міністр України В.Б. Гройсман відвідав Павлоградщину

31 серпня місто Павлоград відвідав прем’єр-міністр України  В.Б. Гройсман.  Його візит на Павлоградщину розпочався з с. Вербки, звідки він поїхав на шахту ім. Героїв Космосу, ознайомився з підприємством та зустрівся з його працівниками.

Спілкуючись з ними, він наголосив на тому, що наша країна має бути енергетично незалежною та робити все для власного енергозабеспечення. І дуже важлива роль у цій справі належить саме шахтарям.

Після цього прем’єр-міністр відвідав Павлоградський хімічний завод, на якому також зустрівся з представниками трудового колективу та відповів на питання, які їх турбують.

Міський голова А.О. Вершина, губернатор  Дніпропетровської області В.М. Резниченко та голова Дніпропетровської обласної ради Г.О. Пригунов супроводжували В.Б. Гройсмана під час візиту.

В ході спілкування Анатолій Олексійович розповів Володимиру Борисовичу про проблемні питання міста, вирішення яких зараз, без допомоги держави, практично неможливе та передав офіційні листи, де зазначені всі ці проблеми з можливими шляхами їх вирішення. Будемо сподіватись, що премєр-міністр з розумінням поставиться до отриманої інформації про потреби регіону та міста й необхідна допомога буде надана.