- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Презентація міжнародної версії Єдиного експортного вебпорталу

21 вересня  о 14:00 відбудеться презентація міжнародної версії Єдиного експортного вебпорталу, метою запуску якого є промоція українських пріоритетних секторів, міжнародних заходів, які організовуються на території України, а також допомога у налагодженні двосторонньої співпраці між українськими компаніями та потенційними партнерами із-за кордону.

Англомовна версія вебпорталу передбачатиме аналітичну інформацію щодо фокусних для експорту секторів України, перелік та описи усіх виставок, торговельних місій, форумів, конференцій тощо, які заплановані в Україні, а також актуальні новини щодо зовнішньоекономічної діяльності та розвитку українського бізнес-середовища.

Додатково для користувачів буде доступна сорсингова платформа у вигляді каталогу українських компаній, які бажають знайти партнерів за кордоном. Своєю чергою, іноземні імпортери матимуть змогу за допомогою функціоналу порталу комунікувати з наявними у каталозі українськими підприємствами, або ж замовляти індивідуальний підбір потенційних постачальників у разі відсутності компаній відповідно до наявних критеріїв.

Трансляція здійснюватиметься на офіційній сторінці Дія.Бізнес, ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»  та Міністерства цифрової трансформації України у соціальних мережах.

Більше інформації за посиланням:   anons_zapusku_mizhnarodnoi_versii_iedinogo_ eksportnogo _veb-portalu

 

Інформацію надано відділом з питань розвитку підприємництва
та залучення інвестицій міськвиконкому,
конт.тел.: 20-04-80, 20-62-86; e-mail: torg317@ukr.net