- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Презентація нових авомобілів для поліції

Минулого тижня поліція Дніпропетровщини отримала нові кросовери «Мitsubishi Outlander PHEV».

В рамках Кіотського протоколу Уряд Японії передав 635 автомобілів з екологічними двигунами «Mitsubishi Outlander PHEV» для потреб патрульної поліції, груп швидкого реагування, підрозділів превенції та вибухотехніків.

Павлоградським відділом поліції було отримано 7 кросоверів «Мitsubishi Outlander PHEV», два з яких передано в Тернівське відділення поліції та в Межівський район.

У Павлограді 5 груп реагування патрульної поліції цілодобово будуть виконувати свої службові обов’язки на нових автівках.

Кросовери  оснащені електродвигунами, двигуном внутрішнього згорання та повний привод.

Також в кожному автомобілі є планшети, завдяки яким, працівники групи швидкого реагування зможуть на місці події вносить відомості  до єдиної бази про подію, що не містить ознак кримінального правопорушення.

А сьогодні, 9 червня, на Соборній площі нашого міста відбулася презентація нових автомобілів «Мitsubishi Outlander PHEV» , на якій начальник Павлоградського відділу поліцій В.С. Рибак розповів про нові автівки та їх технічні храктеристики. Завдяки новим автомобілям робота поліції Павлограда стане більш ефективною.