- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Презентація трьох проектів, реалізованих в рамках конкурсу «Громада своїми руками»

21 грудня результати своєї фантазії та наполегливої праці презентували автори та виконавці трьох проектів конкурсу «Громада своїми руками» на чолі з ініціативними групами працівників МКДЦ «Мир» та БК ім. Гагаріна.

Ініціативна група — молодіжний рух «Позитивний Павлоград» (керівник Беленіннік Олександра Євгенієвна) приймає участь і перемагає в конкурсі міні-грантів вже не вперше. У 2015 році в рамках конкурсу створили комфортні умови для проведення літературних вечорів, концертів, майстер-класів, зустрічей делегацій активістів різних міст України в приміщені МКДЦ «Мир». Не зупиняючись на досягнутому, вони взяли участь в конкурсі знову, і знову перемогли. Результатом став проект «Інноваційна технічна майстерня» — чудова експериментальна технічна майстерня з сучасним обладнанням і новими меблями та інструментами для розвитку і реалізації ідей комп’ютерного мистецтва.

Другий проект, який втілили у життя  — «Нові зорі фотографічного мистецтва» (керівник Шальський Вадим Анатолійович). Створивши стильну та неординарну фотостудію з новим обладнанням, меблями та чудовим інтер’єром для навчання та подальшого розвитку творчої молоді, яка зможе реалізувати всі свої креативні ідеї і проекти.

І третій реалізований проект «Комфорт і затишок — культуру збережуть» на базі  БК ім. Гагаріна, ідея створення якого належить керівнику ініціативної групи Титовій Олені Володимирівні.

Так, як в БК ім. Гагаріна займаються творчі, танцювальні колективи міста, було створено комфортні умови в санітарних вузлах, шляхом ремонту інженерних мереж водопроводу та заміни сантехніки, а для його реалізації приєдналися міський голова, депутати міської ради, батьки танцювальних колективів, колектив КБУ «МКДЦ».

Пораділи та привітали з приємною подією ті, хто всіляко сприяв досягненню спільної мети – заступник міського голови Шуліка О.О. та регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О. зазначивши при цьому, що дуже радує той факт, що такі креативні проекти реалізувались в місті, бо вони  сприятимуть втіленню нових креативних ідей та стануть поштовхом для нових звершень та перемог.

Всі проекти чудові, бо вони передноворічні та останні у цьому році!

За активну громадську позицію, творчий і креативний підхід, плідну співпрацю та особистий вагомий внесок у розробку та реалізацію проектів, члени ініціативної групи отримали подяки міського голови.