- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Прийміть щирі вітання з світлим, радісним святом – Днем знань!

1 вересня – особливий день, до якого готуються всі: завершуються ремонтні роботи в установах освіти, батьки збирають дітей до школи, а дітлахи з нетерпінням очікують зустрічі  із шкільними друзями, мріють поділитися враженнями від літніх канікул.

Наша школа виконує завдання державної ваги — готує разом з батьками дітей до життя, до праці, виховує молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.  Кожний новий навчальний рік завжди означає початок нової дороги до знань, до нових звершень. Щоб понад 11 тис. павлоградських  школярів  прийшли в  оновлені, відремонтовані,  теплі школи, з міського бюджету  було використано близько 2.5 млн. грн.

Найщиріші слова подяки за щоденну, напружену, титанічну працю вчителям, мудрість та великодушність яких залишається з вихованцями на все життя.

Вітання шановним батькам, бабусям та  дідусям! Бажаю вам завжди пишатися успіхами у навчанні, старанням та наполегливістю Ваших дітей та онуків!

Усім школярам, студентам в новому навчальному році бажаю підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Впевнено йдіть дорогою знань, поважайте своїх батьків та вчителів, любіть рідне місто. Від вас залежить його майбутнє!

Хай цьогорічний першовересень буде мирним, сонячним, несе добрий настрій у кожну школу та в кожну родину!

Зі святом!

З повагою

міський голова                                     А.Вершина